FYNDADE GELLACK

 
Fyndade lite gellack för några veckor sedan, visserligen är färgerna väldigt ljusa och somriga med vad gör det! Rekommenderar verkligen gellack till de som gillar att ha fina naglar som håller länge! Blir jag less på färgen brukar jag dock måla över med ett vanligt nagellack, och när jag blir less på det tar jag bort det med aceton (gellacken under förstörs inte av acetonen) och målar på något annat :-) Jag hatar verkligen då nagellack skavs av och det slipper jag med gellack :-D 

IDÉLÖS TILL HALLOWEEN?

 
 
 Hade oerhört tråkigt igårkväll så jag bestämde mig för att testa på att sminka ett blåöga, sen råkade det bli lite mer än bara så.. Allt är gjort på "vanligt" smink som jag hade hemma - alltså en kostnadsfri utklädnad! (Om man som jag, har röd, lila, brun och svart ögonskugga hemma, samt några gamla läppglans att blanda till blod med :-) tro om man vågar gå ut såhär på krogen (halloween eventet på Olles)... alla lär väl ha kattöron, djävulshorn och huggtänder...

BÄSTA JAG LÄST PÅ HELA VECKAN

 
Lohanthony ♥

SJUKASTE

 
 
Spenderade lördagen hos Sara (som jobbade gratis (!!!) för att fixa mitt hår) på Trudes och som ni ser så är min hemska utväxt borta! Helt galet vad jag inte känner igen mig själv.. Sist jag var såhär blond var i första terminen på gymnasiet.. Tittar man på bilderna jag lånade av Sara så kan man tydligt se var min utväxt slutade (man kan se nyansskillnaderna av blondfärgerna) detta ska fixas hos Melinda på Attityd :-D Får fortfarande en smärre chock av att se mig själv i spegeln.. haha!! Tack så hemskt mycket till Sara! Rekommenderar henne till alla som vill fixa barret! 
 
Fler bilder hittar ni på hennes blogg, länk --> Sara
 

SPARA / SLÖSA

 
 
Fick spel då jag såg denna palett på en sk. beautyblogg. SNARLIK KOPIA AV NAKED 2 PALETTEN AV URBAN DECAY OCH DENNA KOSTADE MIG BARA 149 RIKSTALER. Blev galen då jag såg den på Åhléns. Slog till utan att tveka, jag menar 149 kronor kontra cirkus 300+ för den från Urban Decay (!!!) än om kvalitén nog är märkbart sämre (har haft Naked 2 paletten i mina händer men nu anar jag bara med tanke på priset) så tyckte jag att den var förvånansvärt bra i butiken! Paletten är förresten från Viva La Divas nya kollektion Stairway to Heaven. Lägger in en bild nedan på bilden jag tog i butik samt paletten från Urban Decay. Som sagt, snarlika ↓ (nog för att min bild är urkass men..) 

 
 

Hoppas bara att någon fann detta intressant, haha!


 
 
 
 
 
 
 
 

KOM IN OCH HANDLA PÅ BIKBOK!

 
 

KANELBULLENSDAG


CAMPADRE

 
 
Tänkte bara tipsa om Campadre, en sajt som har superbra erbjudanden på alltmöjligt! Bland annat på märken som Henri LLoyd, Uggs Australia, Converse och Tiger. Dessa toppar/blusar ovan är från Ester Elenora och tyckte hela bunten var supersöta! Inget jag kanske skulle ta på mig i första hand men hade jag inte haft ett så starkt förhållande till mina gråa tröjor (ni vet, grått och jag mot världen...) så hade jag definitivt burit något ovan vid lite finare tillfällen, känner mig annars väldigt obekväm i såna där "finare" toppar. Så nu vet ni det! Skall dock absolut försöka skärpa mig och införskaffa mig mindre gråa plagg sååå - wish me luck!

Topparna ovan går på mellan 400-500 kronor med Campadres rabatt! 
 
Klicka på bilden för att registrera er, om ni ännu inte gjort det förstås! 
 
 

SPARA/SLÖSA

Såg dessa inne på Nelly och trodde direkt att det var ett par Air Max till dess att jag såg priset och avsaknaden av Nike-märket, hursomhelst himla snygga om man frågar mig! Så, 399:- för dessa Nike kopior som du kan hoppa i lera i och gå med i regn och rusk utan ångestfyllda känslor, eller ett par Nike Air Max för cirka 1000 och mer? Spara eller slösa? Märke eller inte? Hm...

GRÅTT OCH CERISE

 
 
 
 
Gick ned på jobbet efter skolan, hann med att skriva på lite papper, kika på lite nya varor som kommit och shoppa. Har gått och varit lite småsur på mig själv för att jag bara köpte den övre tröjan i svart och inte i grått också (älskar grått, så jäkla tråkigt.. men I can't help it, ÄLSKAR GRÅTT!) så jag norpade åt mig en sådan i grått, i stlk L dock men det funkade alldeles utmärkt! Lite skillnad jämfört med min svarta jag har i S men vad sjutton! Sedan chockade jag mig själv med att köpa en tröja i cerise.. Kanske lika bra då min garderob besår av cirka 3% färgglada kläder..
 
Efter shoppingen tog jag bussen hem till mamma som hjälpte mig att sätta några stygn vid bröstet på båda tröjorna (annars boob-flash så fort man rör på sig..) samt att sprätta bort storlekslappen bak på den cerisa så att jag kan ha den bakochfram utan att irritera mig på den (har alltså tröjan bakochfram på bilden *övertydlig???*)
 
Vi får försöka bortse från löpartightsen och de kassa bilderna..
 

Båda tröjorna från BikBok, 199:- för den gråa och 249:- för den cerisa.
Spanar
RSS 2.0