SUSPENDED COFFEE

Såg detta på Facebook och ville ha det uppe på bloggen ögonaböj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLD-SCHOOL

Tänk vad ballt att traska runt med någon av dessa på playan eller under picknicken, ascool! En old-school boombox som inte är old. Klyftigt!
 
 
Den guldiga kostar dock 2399:- respektiv 2099:-, plånkan lär nog inte vara så jättetaggad på att punga ut det..
Finns på Shelta.se

50% PÅ JEFFREY CAMPBELL

Hola! 

Tänkte bara tipsa om Members, en kanonbra sida med superbra erbjudanden! 
Imorgon är det t.ex. 50% på Jeffrey Campbell och senare i veckan är det rabatt på bl. a. Steve Madden och Filippa K. Bli medlem nuuu! Sist var jag alldeles för seg för att hinna klicka hem ett par skor från Jeffrey Campbell.. De kostade runt 600kr så man kan ju förstå varför de tog slut på cirkus 20 minuter.

Skriv eran mail i kommentarsfältet så bjuder jag in er, då får ni 50 kronor att handla för :-D (obs, jag publicerar inte kommentarerna)
 
 
(Det brukar ta ett tag för Members att acceptera ansökan om att få vara med, så om ni mailar så går det mycket snabbare)
 
Just nu finns det rabatter på bl.a. Tommy Hilfiger, Nike, Tiger Of Sweden och Humör uppe.
 
 
 
 

TOO DRUNK

 
 
Finally lite nytt från Hedegaard! Senast man hörde från honom var ju typ när alla dunkade Smoke Weed Everyday, bortsett från lite remixer som finns på Youtube då :-) 
 
Ni som är lite less på Thrift Shop kan t.ex. lyssna på denna: 

 
Suger pez att de inte finns på Spotify dock..

VÅFFELDAGENÄr det våffeldagen så måste man ju bara äta våfflor! Ingela, Amanda, Julia och Jon kom över och sedan åt vi våfflor tills vi sprickte. MUMMA

DETTA!!!

TÅRTA OCH SOL

SAFE HAVEN

Hallå! 

Igår fyllde min syster hela 21 år och det firades med god mat och massa tårta här hemma i Nyänget. 
Runt klockan 8 kom Julia och hämtade upp mig och vi åkte till Elina. Väl där så hann vi med att snacka en hel del och se två filmer, Hur man blir av med en kille på 10 dagar & Hemma Bäst, båda med Matthew McGonaughey. 

Någonstans där emellan kom det på tal att jag aldrig sett The Notebook som är en filmen som näst intill alla tjejer någon gång har sett. Hursomhelst så kollade jag runt lite på datan just nu och stötte på en trailer till en film som verkade himla bra, sen såg jag att det var samma författare som skrivit denna ↓ (Safe Haven) som The Notebook, Nicholas Sparks. Eftersom att The Notebook har fått så himla bra recensioner och Safe Haven verkar vara jättebra så var jag tvungen att googla på denna herr Sparks och såg att han har skrivit så sjukt många bra verk såsom dessa två tidigare nämnda verk, A Walk to Remember (som jag dock heller aldrig sett), Dear John, The Last Song och The Lucky One. Snacka om guden av romaner!
 
Här har ni trailern till Safe Haven: 
 
 
 
Ovanligt långt inlägg...

DENNA MAN ALLTSÅ

LITE SKÖNT GUNG SÅHÄR PÅ EN FREDAG

 
 
 

DE VET DU - HATERZ (FEAT. ROBERT ASCHBERG)

 
 
Man kan ju inte göra annat än att digga dessa grabbar! + Att de fick tillräckligt mycke gillningar på sitt program på Kanal 5 så att de ska sända en hel säsong! AMAZEBALLS

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR

 
GE MIG ALLT. TACK!

TREVLIGHETER HOS ALMA

HAIR, BEAUTY & FASHIONSHOW

Igår var jag och Alma på Hair, Beauty & Fashionshow som Sara, Melinda, Rebecka och Oliva andordnat på Folkan. 
De hade gjort ett himla bra jobb och modellerna var superduktiga! Tog med mig systemkameran för att förhoppningsvis kunna fånga någon på bild, men när jag väl var där var batteriet nästan slut vilket resulterar till att slutartiden är tio gånger så seg och bilderna blir jättedåliga.. 

Istället filmade jag lite med telefonen istället då iPhone-bilder inte blir asbra ifall "föremålet" rör på sig.
 
 
Försökte klippa ihop alla i någon moviemaker sak men allt sket sig... Får försöka igen då jag har lite mera tålamod :-D

ON STAGE

ATT DEN FINNS PÅ SPOTIFY ÄR JU BARA BÄST

!!!!!!!!!!!

 

YOU ONLY HAD ONE JOB

MINA BABES

Casio illuminator klockan får ofta pryda min arm och är helt klart mitt favoritköp under år 2012. Min bebbe alla dagar om året! Den roséfärgade fick jag i julklapp av Jonas och är också en favvis :-)

Inte för att någon var intresserad.. Haha!

NY JACKA/FLEECEJACKA

FÖRR FÖRRA VECKAN

NYTT

EYELINER

Spanar
RSS 2.0