REAL TECHNIQUES

 
 
 
 
 
Beställde hem dessa för cirka 2 veckor sedan and I'm in looooooove. Följer ju flertal konton på YouTube som är relaterade till smink och sådant och PixiWoo har alltid varit en favorit. Ni som inte är bekanta med kontot så är det två systrar som båda är utbildade till make-up artister som använder det. Dessa borstar är framtagna av ena systern, Samantha Chapman och man ser dem användas överallt på tuben. 
 
Jag beställde dem i set om fem, respektive fyra samt en vid sidan om (den vänstra på de borstar som är orange)
De översta går under namnet Real Techniques Starter Set och borstarna är främst avsedda för ögon-makeup, och de andra heter Real Techniques Core Collection och är då till för foundation, concealer, contouring etc. Den vänstra är en Real Techniques Expert Face Brush och är den jag stött på flest gånger på tuben så jag kunde inte låta bli att klicka hem den också. 
 
Jag beställde mina på Amazon.com men inte långt efter upptäckte jag att de fanns på svenska online-sidor... 
 

SWEET CARAMEL

 
 
 
 
 Fick denna med mig hem från min lilla vandring på stan idag. Har under flera tillfällen varit inne och doftat (doftat??? Hahah fin-lir) på denna och idag kunde jag inte hejda mig! Det är DKNY:s Be Delicious parfym i den limiterade "Sweet Caramel". Det var den sista kvar så jag hade nog inte förlåtit mig själv om jag lämnat kvar den på hyllan... Det bästa av allt var att det var 30% rabatt på den då det var den enda som fanns kvar :-D
 
 

SERGELS TORG

 
 
SOM JAG VÄNTAT!! Finally lite nytt från Maggio, kvinnliga geniet av svenska texter. IN PÅ SPOTIFY OCH LYSSNA! Kan knappt bärga mig till dess att hela albumet kommer ut :-D 
 

TIPS

 
 
 
 
Tänkte bara visa ett par boots jag hittade då jag surfade runt lite. Ett billigare alternativ för de höga Primebootsen som så många suktar efter (de har ju en liten "Primeboots-vibe" med dragkedjan där bak och så). Dessa är i äkta skinn men skaftet är dock inte lika höga som Primeboots Engineer High där skaftet mäter ca 45cm medan dessa mäter 37cm. Men nu till det bästa! Dessa blir dina för ynka 999:- på Dinsko, ett kanonpris som fler plånböcker klarar av i jämförelse med Primebootsens pris på cirka 3500 :-)

BIKBOK LOOKBOOK FALL 2013

 
 
 
 

HÖST HOS HM

FALL WITH HENNES & MAURITZ
 
 
 

NYTT

MAKE UP STORE TILL NELLY

 
 
Klickade in mig på Nelly för att kika om det kommit in några fina höstnyheter (blir alltid som mest shopping-sugen på hösten..) och såg att Make Up Store nu finns tillgängligt att shoppa där. Himla bra för oss som inte alltid orkar pallra oss till stan för att handla. Visst kan det absolut vara en nackdel att handla sminkprodukter online men är man bekant med märket och har skaffat sig några favoriter (använder t.ex. alltid/oftast deras Cover All Mix, Brow Gel, Microshadow Muffin till highlighter och Smog till contouring) så är det ju kanonbra om man något tar slut! Och Nelly som brukar vara duktiga på fina erbjudanden ;-) 

GRILLMIDDAG HOS MADELENE

Spanar
RSS 2.0