HEHEH

IF I WERE A RICH MOTHERF*CKER

 
If I were a rich motherf*cker
 
 
 
9 030 svenska kråååners.. *svider i hjärtat*...
 

LESSON LEARNED

Detta var sista gången i historien jag pluggar 1 dag innan prov punkt slut. (Trodde jag på den själv eller?..) 
Jag har bokstavligen bara pluggat sedan jag kom hem från skolan 15.30, bortsett från middag och toalettbesök då. 
Det roliga är att jag inte har blivit mycket klokare och att det kommer mest troligt gå åt skogen på spanskaprovet jag har imorgon.. Hur i hela fridens namn tänkte jag då jag valde spanska 4? Jag har lust att klyva huvudet av mig ibland.. det är lätt att va efterklok som man brukar säga! 

Nu ska jag lägga böckerna åt sidan, belöna mig själv med något jäääkligt sliskigt efter allt plugg och sätta mig framför fotbollen.

Tjings!

Och nu gjorde tyskarna mål.. awesome..

 
 
 
 

DINSKO/JEFFREY CAMPBELL?

 
Såg på en "sko-blogg" att dessa ska finnas på Dinsko för cirka 600 kronor. Tydligen så är det bara nitar på utsidan. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag tycker om skorna, typ en "mildare" Jeffrey Campbell Lita Spike för rimligt pris, sedan ryktas det även om att de skall vara snyggare i verkligheten vilket alltid är ett plus. 

Frågan är nu ifall det nu vi som är för snåla för ett par JC ska slå till? 

(Detta var mest ett utfyllnads-inlägg då jag sagt att jag ska blogga mera)

Tjingplings!

NOAH

Jag har lagt upp klipp på denna kille förr och GAAAH vad bra han är!!!
 

FRANKRIKE 2012

Jag var ju i Frankrike och hyrde hus i somras med släkten för att fira farfar som fyllde 80 år, så jag kan ju slänga upp lite bilder från det :-)

 
 

KALLA MIG FÖR PLUGGIS

Hej igen!
 
 
Knappt två dagar har gått och jag hade redan glömt bort att jag "lovat" att bli bättre på att blogga.. 
Men nu är jag här igen utan något vettigt att berätta förutom att jag gjort bort hela 3 skolgrejer idag, därav min fina rubrik :-D när rubriker väl kom på tal så kan jag passa på att säga att de nästan alltid är svårast att komma på, varför är det så? :o nog om det!

Något som inte har med skolan att göra jag kan berätta om är att jag var på bio i helgen, Hypnotisören med min pappa och Grundströms. (OBS! Har du läst boken men inte sett filmen och skall se filmen sluta läs nu, vill inte förstöra erat biomys!) I hate to break it men den var uuurdålig i jämförelse med boken, det var en helt annan story och allt blev bara pannkaka när man hade föreställt sig något helt annat. Amanda hade däremot inte läst boken och hon tyckte att filmen var bra, vilket jag förstår :) men nog sönderbabblat om detta! Nu ska jag göra mig en kopp te och invänta kvällens tv-program.

PUSS!

LÖJLIGT LÄNGESEDAN

Hallå i stugan! Jag skriver nääästan enbart detta inlägg för att min vän Alma har varit på mig ett antal gånger nu.. 
"Lova att skriva ett inlägg!" "Blogga då!" ja, you name it! Så Alma, nu jäklar ska jag försöka blogga lite mera än hur tråkiga inlägg de nu kan bli.. heheh. 


För att mjukstarta lite lätt kan jag börja med att säga att.. skolan är just för tillfället i full gång och denna och nästa vecka är fylld med inlämningar och diverse saker. Visst, om jag hade varit smart så hade jag börjat göra klart grejerna i första stund men såklart så är jag ju inte smart och gör klart det in i det sista.. Just nu så skriver jag faktiskt lite om jämställhet parallellt (kan man säga så?) med detta inlägg. Och för att inte glömma kaffet jag slurprar på.

Och för att inlägget inte ska bli tråkigare än vad det redan är så slänger jag upp lite blandade bilder..


De första bilderna är ifrån någon chillkväll i min lillstuga, som slutade i nattbad. Nakenbad för vissa t.o.m heheh
Sen är det någon randombild på mig, tyckte väl att jag var ball eller något.. 
Efter det kommer det några från stugsistan och till sist en till bild på mig. Gissar på att något var extra bra med tanke på min tumme upp.

Hejhopp leversnopp, nu ska jag tagga till Svenska Hollywood fruar! 


Fick förresten en fråga för.. för längesedan.. : Muggarna har min vän Julia köpt i Sundsvall, på Dollarstore :-) 
Spanar
RSS 2.0