GUSTAFSSON OCH RHEBORGJAAAA TAAAACK!!!

Hahahah jag har så jävla ful humor..

MISS BLICK
Hon ser ju inte fyskam ut om man säger så.. Hon får mig nästan att vilja ta till med saxen och klippa bort en himla massa hår.

REVENGE

Det har varit en mycket ohändelserik dag ifall man heter Agnes och bor i Örnsköldsvik. Jag vandrade ner till pappas jobb efter skolan, slog ned arslet i soffan och slötittade på Top Model fram till 5 snåret då vi for hem. Väl hemma så tittade jag på det två avsnitt av Stylisterna som gått. Galet kul att det är en från Övik med förresten! Efter det så tittade jag på Revenge som jag nämnde att jag skulle göra igår, och nu sitter jag faktiskt och tittar på det nya avsnittet :-) För er som ser/sett det måste jag bara nämna att jag hädanefter kommer täcka över min webbkamera, jag menar bara tänk om liksom? Fysjutton, jag hoppas inte att det finns någon hacker som Nolan här i krokarna. 


TÅRTA

Man kan ju undra vad som tusan försiggår på dagarna då jag aldrig skriver något inlägg..
Nu har jag iallafall sett klart alla fyra säsonger av Sons Of Anarchy och jag börjar ana om jag inte fått någon "seriemani". Igår började jag se O.C from scratch och laddade även hem första säsongen av 90210. Tror även att jag ska ta ikapp de avsnitt som gått av Revenge så jag kan följa det :-) 


Denna bild får bidra inlägget med lite utfyllnad. Några bitar av den smaskade jag i mig i måndags. Super mumsigt. 

ANTHONY AND THE JOHNSONS
Så speciell, så fint, så bra. I'm obsessed.

Videokvalitén är kass, but just listen :v

GANSKA BLONDSystrarna Göransson i Årefjället. Åh, kan det bli lov nu ellerrr? Vill dit och åka slalom nu på stört! 

20120119

Jag hade intalat mig själv att jag var tvungen att skriva minst, MIIINST 1 inlägg om dagen men det gick ju åt pipan.. Faktiskt så beror "bloggsuget" helt och hållet på vilken dator jag sitter vid.. nu sitter jag till exempel vid Pappas dator och det är inte alls roligt att blogga från denna, det kanske dels beror på att jag inte har några bilder på den men den är även dyngjobbig att skriva på.. Ska jag blogga så bör jag sitta vid min lilla dator end of story!
Eller så är jag bara allmänt lat.. Nog om det. Idag så har det inte hänt så mycket förutom att jag varit i skolan och vi fick titta på Dömd (En musikal estet 3:orna på Nolaskolan satt upp) som förövrigt var aaasabra och alla var super duktiga! Nu ska jag käka sen blir det nog några slappar minuter i soffan innan jag drar iväg på styrelsemöte. Pejs!
Längtar till denna film kommer ut förresten, Channing Tatum är ju ba för snygg..

L'ORÉAL/ELVITAL/NIVEA/SYOSS

När jag väl håller på kan jag ju visa vad jag fick med mig hem från staden idag, gjorde ett snabbstopp på Hn innan jag vandrade till bussen. Som jag nästan höll på missa, tyckte jag iallafall. Jag slog häcken bredvid Evelina och hon berättade lite om deras kommande resa, jag blev mycket avis må jag erkänna!En hårinpackning från L'Oréal/Elvital (?), jag fick låna lite av min käre klasskamrat Sara när vi hade simning och jag gjorde mitt bästa för att försöka komma ihåg hur den såg ut och jag är övertygad om att jag köpte helt fel.. men den är säkert funkis! Sedan köpte jag någon kräm i all hast som jag tror kan va bra för mitt torra vinter-ansikte. Och hårgrejen som står på den köpte jag faktiskt inte alls idag.. jag sprang på den när jag var på stan med Julia någon gång i mellandagarna. 35 spänn, klart man slår till! 
Det känns som att jag blivit världens hårfreak.. Började använda den väl ombloggade ricinoljan innan jul också.. Jag har inte märkt något resultat änsålänge, vilket jag inte förväntat mig dock. Sen så har jag även slarvat lite.. medvetet dessutom..heheh! 

Nu ska jag se SOA och längta efter min kopp med varmchoklad och vispgrädde som jag ska dricka senare. Varför inte koka ihop en nu kan man ju fråga sig? Men jag är fortfarande proppis sen middagen och varmchoklad är inte det bästa då :V Påtal om varmchoklad med vispgrädde.. ÅH VAD JAG VILL TILL ÅRE. Puss!

SMÅTT OCH GOTT FRÅN NYÅR

Fick en kommentar om att jag borde lägga ut lite flera bilder jag själv tagit så here we go! Lite bilder från nyår, bättre sent än aldrig var det väl? :-D Kommenteraren, som förövrigt hette Linnea tyckte även att jag kunde publicera "dagens outfit" men vi får se hur jag gör med den saken.. Det ligger sällan någon tanke bakom det jag klär mig i och jag är alldeles för lat för att knäppa med kameran för att sedan överföra i datan direkt. Men huxflux så kanske det dyker upp något sådant inlägg från luren =) Men nu var det bilder som skulle upp ja!


Ojoj, vilken jäääävla bildbomb det blev! Haha verkligen :v

FÖRSTA SKOLDAGEN DETTA ÅRFörsta skoldagen var helt okej! Tro det eller ej. Vi fick tillbaka matteprovet som vi gjorde innan jul och resultatet förvånade mig väldigt mycket. Jag hade verkligen satt in mig på att få göra omprov men icke! Så det gjorde ju dagen even better :-) Nu har jag just precis ätit lite mat. Lax, jag har hört att det ska vara bra för hjärnan faktiskt. Ett tu tre så får jag fullpott på nästa matteprov! Haha I wish.. Nu ska jag se käraste Sons Of Anarchy Aka Samcro, det har varit mitt liv i helgen. Började just se andra säsongen, åh det är så bra!!!
PussisHÅRFRÅGA
Först och främst får jag väl kanske ta och tacka! Så tack så mycket :)
Sen får jag nog nästan göra dig besviken.. Jag använder mig nämligen inte av någon locktång utan en plattång. Jag använder faktiskt en plattång som jag har hört är väldigt dålig att göra lockar med pga dess skarpa kanter men jag vetetusan om jag kan hålla med om det för jag lyckas iallafall få till det! Jag tycker t.o.m att den funkar bättre än min systers plattång som är anpassad så att man ska kunna locka med den. Så jag är ledsen, jag kör på med plattången och det är inte alls svårt :-DMin ↑ Systers ↓TYGA

SJUKT

Spanar
RSS 2.0