KALAS
Nu drar jag med min kanske lite för vardagliga outfit och hämtar upp två flickor, sedan rullar vi mot Nora där massa kalas väntar! Ha en kick ass kväll, för det ska vi :-D

LUNCHDrar iväg på midsommarlunch, hejsvejs!


VATTENMELON


Watermelon skin carving from Vid Nikolic on Vimeo.


Ska köpa en vattenmelon och se om jag lyckas lika bra!!!
Förlåt för dålig uppdatering och ointressanta inlägg ↑... heheh.
Idag är det ju midsommar iallafall, och vad har jag att säga kring det? - Jo, att det kommer bli kanonkul!
Frågan är ju bara den ifall jag ska ha långklänning eller inte.. hm..
Återkommer kanske under dagen! Annars, ha en supertrevlig midsommar allesammans!

SAVE THE WORLD

Första dagen på sommarjobbet avklarat förövrigt, några kommentarer? Njaaae, det var väldigt lugnt och det enda jag kan klaga på hittills är maten jag köpte nere på kjorran.. tviiiiii vad det smakade illa!

IPHONE BILDER, SNYGGT
Underbar helg med underbart folk, kärlek på brudsen ♥

STADSFESTEN

Rockar i Kramfors atm!!! Tidsinställt inlägg, heheh!


TOFFT

DANSADANSADANSAMIN SOMMAR KOMMER BLI SUPERAWESOME, VILL BA DANSA!!!

SMILLESMONKANTidigt igår morse så fick våran katt, som i mina ögon fortfarande är en liten bebis 3 små bebisar!!! Fick sms av Jonas på morgonen och på fem minuter var jag på plats. Det är hos mamma vi har katten, och jag är hos min fader för er som undrar hur tusan det kunde ta 5 minuter för en människa att ta sig från ett rum till ett annat. Haha :-D Aja, men iallafall så kan jag knappt bärga mig tills de har öppnat ögonen och börjat tassa runt! 
Den ena var sorgligt nog mycket svagare än de andra två men han/hon (vi vet inte könen.. hahah kalla oss dumma..) är på bättringsvägen! 

Det är bara hojta om någon är sugen på en kissemiss!!!

EN SJUJÄVLA BILDBOMB FRÅN BREBBAN

PSYKOPATISKT

Har haft en underbar/dunderkul/psykopatisk helg i Kramfors med brudarna, berättar mera efter att jag tryckt i mig lite mat och druckit litervis med kaffe!Jag när jag äter!<333 Söt :-P

LUNGVIKSPARKEN

Dagarna i veckan har spenderats med lite folk hit och dit. Har bland annat hunnit med att spela volleyboll sisådär vad är det? 3 gånger Sara!? Idag är det lyckligt nog sol så det blir till att dra sig mot Lungviksparken(eller vad den nu heter... Lugnviksparken?..) med brudarna för att planera våran helg i Kramfors. Nu blir det till att dra på sig nå kläa och lunka till bussen, hare!

MODELING

Expert:

 

Rookie:

Me:

LIKE A BOSS

KAN. INTE. SLUTA. GARVA. HAHAHAH

VÄDRET..

Från 29 grader till 9...

image

LJUVLIGA SOMMAR

What's up what's up? Själv har man nääästan nyss vaknat (okej, kanske inte nästan, klev upp 7) vilket för mig är helt otroligt! Alla nior på Geneskolan ska samlas på Nyängetsbadplats klockan 10 idag och jag, om bor sisådär 1 minut bort stiger upp nu!?!? Som kan kliva upp 09.50!? Man undrar ju vad som gick snett.. 
Uppdateringen är ju inte den starkaste från min sida men gårdagen spenderades med alla nior uppe i Umeå. Vi tog bussen 08.30 direkt till ett museum som vi inte ens behövde gå in i... Sedan vandrade vi ner till stan och strosade (läs lökade, var nästan omänskligt varmt.. MEN JAG SKA INTE KLAGA!!! SOMMARVÄRME IN MY ♥) på där ett tag. 
Vid fyra bläcket var vi tillbaka i Övik igen och det var tametusan värsta bussresan jag någonsin varit med om. AC:n levererade som en död gris och jag och Emelie var omringade svettiga boys i bar överkropp.. Hade goood jäkla lust till att sätta mig i underkläder men det kändes ju lite.. ja.. Jaja! Sedan igårkväll så for jag Ellan och Sara till Hallonbadet för att bada, men icke! Det var smockat med mygg som surrade över vattnet så vi skippade det!
Men innan jag for så badade jag faktiskt här hemma, hela 17 grader var det här i Nyänget! 17!!! Hallå!!!
Aja, nog om det! Nu ska jag kila ner och fylla på kaffekoppen. Ha en gr8 dag, puss!

Och Maria, det går ju absolut inte framåt.. Hade helt glömt bort det om jag ska vara ärlig! Tur du påminde mig :-D 
Dyker det inte upp snart så får du nästan ta och påminna mig igen..UNDERBARASTE 9B♥

099 418 03!!!

KOM IGEN NU, RÖSTA PÅ SIMON!!!!!!!!


PARTAJ I BREBBAN DEL 1

5 ACROSS THE EYES

Nu ska jag, Lillis, Isa och Jasmine se världens sämsta film, no kidding!
Five across the eyes, sopsämst men väcker gamla minnen ;-) 
I ONSDAGS!!!
Ett hjärtligt tack till blogg.se som total förstör bilderna... Eller så äre jag som har en dålig kamera jävel som knäpper kort som en stork.. Eller så äre jag som fotar som en apa..

NAKNA KOCKARNA! FAST.. NJA

Jag och Lillis befinner oss hos Emelie nu, skulle egentligen på picknick men vetetusan vad som hände, vädret hindrade kanske?
Just nu så kockar vi i köket. Kyckling, ris och currysås! Nu får vi se om hemkunskpen har satt sina spår ;-)

SNYGGINGEN VÅRAN!!!

BRUDARBRUDARBRUDAR

Kameran fick följa med igår men dock så fanns det ingen ork till att ladda in dem på datan.. no news..
Så här är lite bilder från när vi flickor var hos Sofie innan vi rullade till Mackes fest :-D 
Dessa brudar, minus Madde och plus Hanna och Johanna var med hos Johanna igår och hade det mycketmassa trevligt!!! Fina flickor det där!

AGNES E PÅ GDrar mig mot Sassabrassamandelmassa nu, sen  vandrar jag till Johanna :-D 
Köpte skor och en jumpsuit idag, nicenice!!!

HAHA IN YOUR FACE

A Marine was deployed to Afghanistan. While he was there he received a letter from his girlfriend. In the letter she explained that she had slept with two guys while he had been gone and she wanted to break up with him. AND, she wanted pictures of herself back.

 

So the Marine did what any squared-away Marine would do. He went around to his buddies and collected all the unwanted photos of women he could find. He then mailed about 25 pictures of women (with clothes and without) to his girlfriend with the following note:

“I don’t remember which one you are. Please remove your picture and send the rest back.”

 

LIKE A BOSS

 

 

 

Spanar
RSS 2.0