URF

Skulle ju absolut inte vara helt fel att befinna sig i Uppsala 4-6 augusti...

Förövrigt så har det varit en kanondag idag och vädret är det sista jag skulle klaga på! 
24 grader är det i vattnet också! Nu hatar man ju inte direkt att bada :-D Nu väntar alla med hungriga magar på maten och ikväll ska jag och Line ha hemmaspa, haha!

BLOGGE? NAJ SEMESTA

Ett inlägg om dagen? Ät upp mig. Kan ju dock faktiskt skylla på att dagarna på Gotland helst inte spenderades framför datan och de gånger jag var inne på Fb så var jag inloggad på luren. Sen så skrev jag faktiskt ett inlägg igår men då skulle internet SÅKLAAART balla ur precis när jag var redo att publicera det så då försvann allt. Jag var inte guds gladaste barn vill jag lova! 
Idag så har vi (jag, Julia, Anders och mina kusiner) varit ute på Genesön med båten och vi kom alldeles nyss hem. Nu funderar jag på om jag ska gå ner och bada eller inte, vattnet är ju trots allt mycket varmare här än där ute :-) 
Jajaja! Kvällen kommer spenderas med massa flickor, mer vet jag inte. Puss

MIDDAG PÅ TRÄDGÅRN

STEKHETT PÅ TOFTA

GOTLAND DAY ONE

Blev inget inlägg igår.. shame on me.. 
Men idag så! :-D Vaknade för en lite mer än en kvart sedan och snart ska jag och Lillis sätta oss ute på altanen för lite frulle :)
Tråkiga bilder till ett tråkigt inlägg, superb!

LITE PLOCK FRÅN GATU

Lite pics från Gatu kände jag att jag kunde bjuda på! Jag hatade inte direkt att stå längst fram på älskade Håkan, inte heller på Kapten Röd. ÅH VAD BRA DET VAR. Maggio, Hardcore Superstar, Timbuktu OSVOSVOSV!!!

GOTLAND

EFTER FYRA VECKOR PÅ SJUKHUSET SÅ ÄR JAG ÄNTLIGEN LEDIG!!! Och den första, s.k semesterveckan ska jag spendera på Gotland :-D Har inte varit där på åratal och vi ska bo i samma hus som vi gjort alla tidigare år vilket är ett stort plus i kanten. Ännu en grej som är super är att min kära Lillis följer med mig :-D sen är det Sthlmsveckan vilket skriker partaj.. 
Packapackapacka!

Från och med idag så ska jag försöka uppdatera minst, MINST!!! (Påminnelse till mig själv) en gång per dag. Om någon nu ens har stannat kvar efter min oväntade "bloggpaus"..

SJUNDE I SJUNDE KLOCKAN SJUDrar mig mot staden för lite volleyboll, parkhäng samt för en titt på Orup :) 

DET VAR GANSKA NICE!Jag och Sara åkte ner till Sundsvall igår med hennes syster Ida och Idas pojkvän Sven samt Julia för att först strosa runt på Ikea och Birsta och sedan för att se artisterna ovan. Det var awesome med stort a!


VOLLEYBOLL

Drar mig mot Lungviksparken för lite volleyboll med massa fina människor, hare gött!


Hehehe, ska göra så mot mina barn, om jag nu ska ha några (6) 
Och mamma, dooon't even think about it!FÖRRESTEN!!! Kissemissarna har öppnat ögonen nu!!! Vill äta upp dom

YOU MAD

Bloggen ligger i koma, snart vaknar den förhoppningsvis!!!
Kul att det är sol idag btw, och inte fan vare det i fredags och lördags då det gärna hade kunnat få vare det... Yes, I am punkt


Spanar
RSS 2.0